About Us
关于我们
Mengenai Kami
 
TDS科技

SnapGO-迅行科技是马来西亚第一个以高温净化系统(TDS)来处理食品而不需要冷藏,添加任何防腐剂或化学药物。经高温净化处理过后的食物可以在常温下储 存至少一年以上。同时保存食物品质,味道口感与新鲜度100%。

研究所得数据经retort杀菌处理出来的食品,会在味道口感上比原味降低30%以上,但经SnapGO-迅行高温净化系统处理出来的食品仍保持味道口感100%。

SnapGO-迅行高温净化系统原始于日本科技,经马来西亚改良与生产。无论在味道,保质期与营养保存是更胜于retort杀菌处理。

我们提供一应俱全的设备,专业的技术和培训。帮助我们的顾客优化其产品,菜肴,酱料,调味品以及卤汁等等的流程,以确保食用安全的同时不会过度的处理食物。

过度烹饪和处理的食物会破坏其口感和外观,使其成为不合格的食品。

SnapGO-迅行高温净化机的功能可以让您生产高品质的无菌食物。无论在颜色,味道,品质和营养成分都与新鲜食物一样。

我们SnapGO-迅行的高温净化技术可帮助您安全的储存食物,尤其是为经济利益考量而需产生大批量产品的同时,可以减少公司对员工的依赖,能够节省操作时间和减低您的资金投入。

SnapGO-迅行可以帮助任何餐厅知从事餐饮业的朋友解决任何不利问题。SnapGO-迅行科技的使命是支持帮助中小型饮食业,也提倡环境保护,不浪费食物和节省电源。
 
Teknologi TDS

SnapGO Teknologi Sistem Therma Dekontaminasi (TDS) adalah Teknologi pertama di Malaysia dan dunia untuk memproses makanan tanpa  pembekuan, pengawet dan bahan kimia. Makanan yang diproses oleh TDS boleh disimpan bawah suhu bilik minimum setahun ke atas, pada masa yang sama, kesegaran, khasiat dan perasaan makanan terpelihara 100%.

Berdasarkan kajian, perasa dan tekstur makanan yang diproses oleh retort akan menurun 30% ke atas tetapi makanan yang diproses oleh TDS dapat memelihara perasa dan tekstur 100%.

SnapGO TDS ialah Teknologi Jepun yang telah ditambah baik dan diperbuatan di Malaysia. TDS adalah lebih bagus dan stabil dibandingkan dengan proses retort dari segi perasa, nutrisi dan jangka hayat.

Kami menyediakan peralatan yang khusus dari segi pengetahuan serta latihan bagi membantu pelanggan kami mengoptimumkan proses pensterilan untuk pelbagai produk, masakan, perasa, perapan dan sebagainya untuk memastikan ianya selamat untuk dimakan sementara diwaktu yang sama sistem ini memastikan bahan tidak terlalu masak atau terlebih proses.

Ini adalah kerana jika terlebih masak dan pensterilan ianya akan mengubah rasa dan menyebabkan makanan tersebut dibawah standard.

Peralatan SnapGO memastikan anda dapat menghasilkan makanan yang berkualiti tinggi dan kesegarannya dari segi warna, perasa, tekstur dan kandungan nutrisi yang konsisten.

Teknologi Dekontaminasi Therma SnapGO kami dapat membantu pelanggan seperti anda untuk menyimpan makanan anda dengan mudah dan selamat, terutamanya apabila kuantiti yang lebih besar dihasilkan untuk pertimbangan skala ekonomi dan mengurangkan kebergantungan kepada tenaga kerja terlatih serta membantu anda menjimatkan masa dan wang yang amat berharga.

Masalah buruk yang dihadapi oleh restoran dan katering  boleh dapat diselesaikan dengan menggunakan Mesin TDS SnapGO. Tujuan SnapGO Teknologi adalah untuk menyokong bidang industri makanan bidang perusahaan kecil dan serderhana  dan mengelakkan pembaziran makanan dan menjimat penggunaan elektrik.
Switch To Desktop Version